Örökzöld Vendégház Bakonybél
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Elérhetőségeink
 
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepje meg szeretteit és ajándékozzon törődést, felfrissülést, pihenést születésnap, házassági évforduló, ünnepi pillanatok alkalmával!

 
Ajánló

Bakonybéli programajánló 2020

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TAVASZ HÍRNÖKEI
TŐZIKE ÉS HÓVIRÁG LÁTOGATÓ TÚRA

MÁRCIUS 23. szombat

//orokzoldvendeghaz.gportal.hu/
picview.php?prt=680489&gid=2856735&index=1

 

Naptár
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Szallas.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MINŐSÍTETT


www.szallas.hu

 
Belfoldiutazas.hu

 
HOSSZÚ HÉTVÉGÉK 2020-BAN

A hosszú hétvégék jó alkalmat nyújtanak a testi, lelki felfrissülésre, akár családostul, barátokkal, akár egyénileg.
Szeretnénk ebben mi is segítséget nyújtani, így honlapunk főoldalán megpróbáltuk összeszedni, minél több program-ajánlatot a hosszú hétvégékre.

Az alábbiakkal szeretnénk egy kis segítséget nyújtani abban, hogy már most el tudjon kezdeni gondolkodni az év hosszú hétvégéin, s szállását időben le tudja foglalni.

Ünnepnapok, pihenőnapok, hosszú hétvégék és a ledolgozós szombati munkanapok 2020-ban így alakulnak:

 • január 1. szerda: Újév, pihenőnap
 • március 15.,vasárnap: Nemzeti ünnep, vasárnap
 • április 10. péntek: Nagypéntek, pihenőnap
 • április 13. hétfő: Húsvét, pihenőnap (4 napos hosszú hétvége)
  • Tanítási szünet: Ha családdal, gyerekekkel együtt utaznál, akkor jó tudni, hogy a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. április 8. (szerda), a szünet utáni első iskolai nap pedig 2020. április 15. (szerda).
 • május 1. péntek: Munka Ünnepe, pihenőnap, ünnepnap (3 napos hosszúhétvége)
 • június 1. hétfő: Pünkösd hétfő, pihenőnap (3 napos hosszú hétvége)
 • augusztus 20. csütörtök: Államalapítás ünnepe, (4 napos hosszúhétvége)
 • augusztus 21. péntek: pihenőnap (amit 29-én dolgozunk le)
 • augusztus 29. szombat: ledolgozós hétvégi munkanap
 • október 23. péntek: 56-os Forradalom Ünnepe (3 napos hétvége)
 • november 1. vasárnap: Mindenszentek
 • december 12. szombat: munkanap
 • december 24. csütörtök: Szenteste, pihenőnap (12-én ledolgoztuk)
 • december 25-26: Karácsony első és második napja (dec. 27.  vasárnappal együtt 4 napos lesz a karácsony).
 • 2021. január 1. Újév napja pedig péntekre esik, így 3 teljes nap lesz kipihenni a szilveszteri bulit, dolgozni csak 2021. január 4-én hétfőn kell majd menni.
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!